Saturday, November 21, 2015

Spel! Antwerpen

Mayra, Ina en Liesbeth zijn deze zaterdag naar Antwerpen getogen om daar Spel! bij te wonen.
Een zeer geslaagde dag volgde.

Op de beurs aangekomen heeft Ina eerst haar tweedehands spellen voor de verkoop afgeleverd.
Daarna eerst maar eens rustig rondkijken. Uiteindelijk bij een tafel met Terra Mystica aangeschoven voor uitleg.
Er schuift nog een gezellige Belg aan (Wim) en met zijn 4en starten we het spel.
De dames worden hierbij knap ingemaakt door deze meneer, maar dat wijten we stiekem aan het feit dat hij al ervaring met het spel heeft :-)
Een mooi spel met heel veel facetten en opties en keuzes. Voor herhaling vatbaar!

Daarna snel met een rommelende maag naar het restaurant gedeelte voor een heerlijke lunch, waarna we verzadigd en verkwikt weer verder kunnen kijken. Even snel kijken bij de tweedehands stand of Ina's waren al verkocht zijn (en of er voor onszelf nog leuke koopjes bij zitten) en wat Adriaensen in de aanbieding heeft staan. Wonderbaarlijk genoeg wordt er niets aangekocht :-)

Als afsluiter willen we nog graag een spelletje Colt Express spelen, maar alle tafels zijn bezet. Dan maar langs de leenstand voor wat leuks. De keuze valt op Waggle Dance.


Een leuk, vlot spelletje waarbij het de bedoeling is om voldoende honingraten te verzamelen. Na wat moeite met de spelregels krijgen we toch de smaak te pakken en weet Liesbeth uiteindelijk de overwinning binnen te halen.
Nadien de winst van de tweedehands verkoop van Ina opgehaald, waarna we de beurs verlaten.

Moe maar voldaan lopen we richting het centrum van Antwerpen voor een hapje te eten. De keuze valt uiteindelijk op Italiaans, waarna we (met een tussenstop bij de McDonalds voor een milkshake voor Liesbeth :-)) weer richting Nederland rijden.
Een supergezellige dag, volgend jaar zeker weer!

No comments:

Post a Comment