Wednesday, August 19, 2015

Machi Koro & Euphoria

Het nadeel van achteraf een post schrijven, is dat je soms vergeet wat je ook al weer gespeeld had! In ieder geval getuigt deze foto van Machi Koro met uitbreidingen de Haven en Metropool (net nieuw aangeschaft door Ina, dus deze moest uiteraard gelijk ingewijd worden!).
Voor Miriam de eerste keer met de Haven, terwijl Ina, Mayra en Liesbeth deze al hadden uitgetest tijdens het pinkster-spellen-weekend om 7u 's ochtends.
Miriam lijkt als eerste een giga voorsprong te nemen met een hele rits aan rode gebouwen.
Ina en Mayra zitten op veel blauwe kaarten, terwijl Liesbeth een allegaartje heeft.
Ina pakt echter daarna het stokje over en lijkt recht op de overwinning af te stevenen met nog slechts 1 gebouw te openen. Liesbeth haalt haar echter nog net op het nippertje in, onder andere door een paar keer het fortuin van allen te herverdelen. De uitbreidingen verhogen de spelduur aanzienlijk, waardoor het korte afsluitertje toch wat langer is geworden, maar het geeft ook zeker extra uitdaging en extra mogelijkheden. Eentje die wel vaker uit de kast gaat komen!


Daarnaast hebben we vast ook nog wat anders gespeeld... maar wat?!?

EDIT: Met dank aan Mayra blijkt het missende spel Euphoria te zijn, met Miriam als winnaar. Die komt regelmatig uit de kast momenteel!

3 comments:

  1. Volgens mij hebben we Euphoria gespeeld met Miriam als winnaar.

    ReplyDelete
  2. Jeetje zo vaak Euphoria op een rij?
    Die brengt zijn geld wel op :-)

    ReplyDelete
  3. Hij is ook leuk! Maar idd... afgelopen vrijdag kwam hij weer op tafel (op verzoek van anderen).

    ReplyDelete